به گزارش فائزون، شهید خدابخش بردبار، هفدهم تیر 1331، در شهرستان زاهدان چشم به جهان گشود. پدرش رضا و مادرش فاطمه نام داشت. تا پایان دوره کاردانی در رشته ادبیات درس خواند. معلم بود. ازدواج کرد و صاحب دو پسر و دو دختر شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و سوم تیر 1361، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید. پیکر وی را در بهشت مصطفی زادگاهش به خاک سپردند.
در فرازی از وصیت نامه این شهید آمده است:
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام به رهبر کبیر انقلاب و امام امت، قلب تپنده تمام مستضعفین دنیا و درهم کوبنده بساط ستمکارانه مستکبرین. سپاس خدایی را که بشر را آفرید و سپاس خدایی را که پیامبر اسلام (ص) را برای راهنمایی و نجات بشر فرستاد و سپاس خدایی را که جهت تکمیل دینش حضرت علی (ع) و یازده فرزندش را جانشین برحق پیامبر و خلیفه خود بر مردم قرار داد.
سپاس خدایی را که دین اسلام را برای ما پذیرفت و سپاس خدایی را که به ما مهدی (عج) را داد تا هیچ وقت زمین بدون امام نباشد و زحمات پیامبر (ص) و ائمه اطهار(ع) به هدر نرفته و مسلمانان گمراه نشوند و سپاس خدایی را که امام حسین (ع) را معلم آزادگی قرار داد که با ریختن خون خود درس آزادگی و نرفتن زیر بار ذلت را به ما آموخت و سپاس خدای را که خمینی بت شکن را نایب برحق امام زمان (عج) قرار داد تا با دم مسیحایی خود مردگان را زنده کند و ایران را یک ابرقدرت معنوی نموده، ابرقدرت های مادی را به زانو در آورده و با شکستن بت ها و طاغوت ها زمینه را برای انقلاب حجت خدا(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آماده سازد و سپاس خدای را که به من پدر و مادر بسیار مهربان و دلسوز عطا فرمود. تا در دامان پاک شان طوری تربیت شوم که شیطان های انسی مرا منحرف نسازند و سپاس خدای را که به من همسر و فرزند لایق عطا فرمود.
اینجانب خدابخش بردبار فرزند رضا، سرباز روح الله که در این دنیای پست مادیات از خود و از معبود خود دور افتاده و چون غریب یار گم کرده به دنبال خود و گم گشته خود می گشتم، اینک راه رسیدن به معبود را در این آیه شریفه « والذين جاهدوا فينا لنهدينهم سبلنا وإن الله لمع المحسنين» يافته و از این جهت راهی جبهه های حق علیه باطل می باشم. پدر و مادر و خواهران و برادران و همسر و فرزندان و اقوام و بالاخره از تمام برادران و خواهران مسلمان انتظار دارم مطالب زیر را تا حد امکان رعایت و انجام دهند.
1_ وصیت می کنم که هیچ وقت از قرآن و نهج البلاغه جدا نشده و دستورات شان را مو به مو اجرا نمایند.
2_ واجبات و مستحبات دین را انجام داده و از مکروهات و محرمات دوری نمایند.
3_ از علایق مادی که سد راه انسان برای رسیدن به خدا می شود بپرهیزید. زیرا همانطور که امیر المؤمنین علی (ع) می فرماید: مثل دنیا مثل آب دریاست که هر چه بیشتر از آن می خورید تشنه تر می گردید.
پس ای کسانی که درعین خوشبختی هستید ولی راه را عوضی می روید و گمان می کنید که خوشبختی در ساختمان و اتومبیل و لباس شیک است همان طوری که مولای متقیان علی (ع) فرموده اند «نه تنها دنیا انسان را خوشبخت و ارضا نمی کند بلکه برعکس بدبخت تر و تشنه تر و حریص تر می گرداند». تنها راه خوشبختی خودشناسی است که به خداشناسی منتهی می گردد. شناخت خداست که انسان را خوشبخت و از هر چیز بی نیاز می گرداند.
انتهای خبر/